Chris Brown i Karrueche Tran rozstali się

brown-tranChris Brown (25 l.) i Karrueche Tran (26 l.) nie są już razem.

Ostatnio Rihanna wyznała w jednym z wywiadów, że miewa czasem chwile, kiedy tęskni za swoim byłym chłopakiem.

Teraz już nic nie stoi na przeszkodzie, by mogła go częściej widywać.

Brown rozstał się bowiem z Karrueche, z którą spotykał się od wielu miesięcy.

Informację tę potwierdziła na Twitterze sama Tran.

O kryzysie w związku pary głośno było już latem tego roku.

Chris, którego zachowanie niejednokrotnie jest dalekie od ideału, o czym zresztą przekonała się Rihanna, zapewne nie jest najlepszym kandydatem na męża.

Mimo tego Karrueche długo znosiła jego porywczy charakter.

Ostatecznie jednak zamiast ślubu i zrealizowania planów założenia rodziny para postanowiła się rozstać na dobre.

Myślicie, że Brown wróci znów do Rihanny?
źródło: pomponik.pl

Biografia Chrisa

Christopher Maurice Brown (ur. 5 maja 1989 w Tappahannock w stanie Wirginia) – amerykański piosenkarz R&B.
Brown był bardzo przywiązany do muzyki swoich rodziców, słuchał Michaela Jacksona, Stevie Wondera. Muzyka ta miała duży wpływy na jego twórczość. Początkowo rapował, dopiero w wieku jedenastu lat zaczął śpiewać. Matka odkryła jego talent i zaczęła się kontaktować z producentami branży muzycznej. Z pomocą Scotta Storcha w 2005 powstał singel Run It!, który uplasował się na pierwszym miejscu US Billboard Charts. Storch jest także autorem większości utworów z albumu, który wyszedł na rynek w listopadzie 2005. W 2008 roku został uznany za najpopularniejszego artystę R&B przez telewizję BET, a na Kids Choice Awards za najlepszego wokalistę. Dzień po śmierci Michaela Jacksona, Chris Brown, The Game, P. Diddy, Usher, Boyz II Men, Mario Winans i Polow da Don nagrali piosenkę w hołdzie dla artysty, noszącą tytuł „Better on the other side”.
W lutym 2009 roku Brown został skazany na prace społeczne za brutalne pobicie swojej ówczesnej dziewczyny, którą była piosenkarka Rihanna. Dostał również zakaz zbliżania się do wokalistki na odległość pięćdziesięciu metrów.

Albumy studyjne

Tytuł Informacje Najwyższe pozycje na listach Statusy
US
[1]
US
R&B
[2]
AUS
[3]
CAN
[4]
FRA
[5]
GER
[6]
IRL
[7]
NLD
[8]
NZ
[9]
SWI
[10]
UK
[11]
Chris Brown
  • Wydany: 29 listopada 2005
  • Wytwórnia: Jive
  • Format: CD, digital download
2 1 57 51 31 71 47 8 18 29
  • US: 2× platyna[12]
  • AUS: Złoto[13]
  • CAN: Złoto[14]
  • NZ: Złoto[15]
  • UK: Złoto[16]
Exclusive
  • Wydany: 6 listopada 2007
  • Wytwórnia: Jive
  • Format: CD, digital download
4 2 5 16 53 91 2 63 3 28 3
  • US: 2× platyna[12]
  • AUS: 2× platyna[17]
  • NZ: 2× platyna[18]
  • UK: Platyna[16]
Graffiti
  • Wydany: 4 grudnia 2009
  • Wytwórnia: Jive
  • Format: CD, digital download
7 1 40 134 83 47 83 40 55
  • UK: Srebro[16]
F.A.M.E.
  • Wydany: 18 marca 2011
  • Wytwórnia: Jive
  • Format: CD, digital download
1 1 3 6 44 39 8 16 7 34 10
  • US: Złoto[12]
  • AUS: Złoto[19]
  • IRL: Złoto[20]
  • UK: Złoto[16]
Fortune
  • Wydany: 29 czerwca 2012
  • Wytwórnia: RCA
  • Format: CD, digital download
1 1 2 6 8 13 4 1 1 10 1
  • UK: Złoto[16]
X
  • Wydany: 16 września 2014
  • Wytwórnia: RCA
  • Format: CD, digital download
2 1 4 2 6 11 5 5 3 3 4
“—” album nie był notowany, bądź nie został wydany.

Single

Tytuł Rok Najwyższe pozycje na listach Statusy Album
US
[21]
US
R&B
[22]
AUS
[3]
CAN
[23]
FRA
[5]
GER
[24]
IRL
[7]
NLD
[8]
NZ
[9]
SWI
[10]
UK
[11]
„Run It!”
(z gościnnym udziałem Juelza Santany)
2005 1 1 1 19 5 2 9 1 5 2
  • US: Platyna[12]
  • AUS: Złoto[25]
  • UK: Srebro[16]
Chris Brown
„Yo (Excuse Me Miss)” 7 2 10 56 16 67 9 34 13
  • US: Złoto[12]
„Gimme That”
(z gościnnym udziałem Lil Wayne’a)
2006 15 5 45 47 23 94 30 23
  • US: Złoto[12]
„Say Goodbye” 10 1
  • US: Złoto[12]
„Poppin” 42 5
„Wall to Wall” 2007 79 22 21 59 47 15 87 75
  • AUS: Złoto[26]
Exclusive
„Kiss Kiss”
(z gościnnym udziałem T-Paina)
1 2 8 6 19 1 69 38
  • US: 2× platyna[12]
  • AUS: Platyna[26]
  • NZ: Platyna[27]
„This Christmas” 62 27 This Christmas soundtrack
„With You” 2 5 5 2 11 33 3 56 1 24 8
  • US: Platyna[12]
  • AUS: 2× platyna[26]
  • NZ: Platyna[27]
  • UK: Srebro[16]
Exclusive
„No Air”
(wraz z Jordin Sparks)
2008 3 4 1 3 10 2 17 1 8 3
  • US: Platyna[12]
  • AUS: Platyna[26]
  • NZ: 2× platyna[27]
  • UK: Złoto[16]
Jordin Sparks
„Take You Down” 43 4 7 92 Exclusive
„Forever” 2 62 7 2 25 20 1 51 1 22 4
  • AUS: 2× platyna[28]
  • NZ: Platyna[27]
  • UK: Srebro[16]
„Superhuman”
(z gościnnym udziałem Keri Hilson)
30 15 15 32
  • NZ: Złoto[27]
„I Can Transform Ya”
(z gościnnym udziałem Lil Wayne’a & Swizz Beatza)
2009 20 11 21 54 21 57 7 26
  • AUS: Złoto[29]
  • NZ: Platyna[27]
Graffiti
„Crawl” 53 59 67 72 39 16 35
„Deuces”
(z gościnnym udziałem Tyga & Kevina McCalla)
2010 14 1 23 68 Fan of a Fan
„Yeah 3x” 15 4 12 59 7 8 22 1 7 6
  • AUS: 5× platyna[30]
  • GER: Złoto[31]
  • NZ: Platyna[27]
  • SWI: Złoto[32]
  • UK: Złoto[16]
F.A.M.E.
„No Bullshit” 2011 62 3 Fan of a Fan
„Look at Me Now”
(z gościnnym udziałem Lil Wayne’a & Busta Rhymesa)
6 1 46 51 85 37 44
  • AUS: Złoto[30]
F.A.M.E.
„Beautiful People”
(z gościnnym udziałem Benny’ego Benassi)
43 7 22 26 30 3 25 6 26 4
  • AUS: 2× platyna[30]
  • NZ: Złoto[27]
  • UK: Platyna[16]
„She Ain’t You” 27 5 27 80 27 53
  • AUS: Złoto[30]
„Next to You”
(z gościnnym udziałem Justina Biebera)
26 22 36 28 19 11 74 14
  • AUS: Platyna[30]
  • NZ: Złoto[27]
  • UK: Srebro[16]
„Wet the Bed”
(z gościnnym udziałem Ludacrisa)
77 6
„Strip”
(z gościnnym udziałem Kevina McCalla)
37 3 76 95 78 Boy in Detention
„Turn Up the Music” 2012 10 81 6 19 39 34 12 30 9 39 1
  • AUS: 2× platyna[33]
  • NZ: Złoto[34]
  • UK: Srebro[16]
Fortune
„Sweet Love” 89 25
„Till I Die”
(z gościnnym udziałem Big Seana & Wiza Khalifa)
12
„Don’t Wake Me Up” 10 2 22 11 11 4 34 2 12 2
  • AUS: 3× platyna[33]
  • GER: Złoto[31]
  • NZ: Platyna[35]
  • UK: Złoto[16]
„Don’t Judge Me” 67 3 42 22 38 42
„Fine China” 2013 31 8 26 71 43 65 65 21 23
  • AUS: Złoto[36]
X
„Don’t Think They Know”
(z gościnnym udziałem Aaliyah)
81 42 162 94
„Love More”
(z gościnnym udziałem Nicki Minaj)
23 6 29 148 48 32
  • AUS: Złoto[36]
„Loyal”
(z gościnnym udziałem Frencha Montany/Tyga/Too $horta)
9 4 42 71 35 54 49 98 19 10
  • AUS: Złoto[37]
  • UK: Złoto[16]
„New Flame”
(z gościnnym udziałem Ushera & Rick Rossa)
2014 27 6 61 75 35 10
“—” singel nie był notowany, bądź nie został wydany.

Filmografia
2006 Życie na fali (The O.C.) jako Will Tutt (gościnnie)
2007 Krok do sławy (Stomp The Yard) jako Duron, brat głównego bohatera
2007 Te święta (This Christmas) jako Michael ‚Baby’ Whitfield
2009 Nie ma to jak hotel (The Suite Live of Zack and Cody) jako on sam
2010 Takers jako Jesse Attica[4]
2010 Phenom

Nagrody
W 2008 był nominowany do Grammy w kategorii najlepszy występ z piosenką Kiss Kiss.
W 2008 roku został uznany za najpopularniejszego piosenkarza muzyki R&B na gali BET Awards.
W 2008 roku został uznany za najlepszego wokalistę na gali Kids Choice Awards.
W 2008 roku został nominowany na gali MTV Movie Awards w kategorii ‚Przełomowa rola’ za ‚This Christmas’.
W 2008 roku został uznany artystą roku, artystą pop/rock i artystą soul/r’n’b na gali American Music Awards.
W 2009 roku został uznany najlepszym wokalistą roku na gali People’s Choice Awards.
W 2010 roku został nominowany jako najlepszy piosenkarz R&B na gali BET Awards.
W 2010 roku otrzymał nagrodę AOL Fandemonium za najlepszych fanów na gali BET Awards.
źródło: Wikipedia (autorzy, na licencji CC-BY-SA 3.0)

Biografia Karrueche

Karrueche Tran (ur w Los Angeles, w Kalifornii 17 maja, 1988) jest modelką amerykańską. Karreuche jest bardzo egzotyczna patrząc, jak ona jest zarówno wietnamski i afrykańskiego. Ona pozował do marek, takich jak LoveSicc i rzekomo odmawia akty. Ona jest najbardziej znany randki piosenkarz Chris Brown, rozpoczynając w 2010 roku. Karrueche ma wiele cytaty wytatuowane na całym ciele, i zgodnie z jej Tumblr, ona naprawdę lubi jedzenie.

(Odwiedzono 44 razy, 1 wizyt dzisiaj)

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *