Cara Delevingne i Jack O’Connell są razem?


delevigne-oconnellKilka miesięcy temu modelka zapewniała, że jest szaleńczo zakochana w swojej partnerce, aktorce Michelle Rodriguez.

Panie nie szczędziły sobie czułości w miejscach publicznych i wspominały nawet o ślubie!

Ich związek nie przetrwał jednak próby czasu i zarówno modelka, jak i aktorka układają sobie życie na nowo.

Cara Delevingne nie ukrywała nigdy, że jest osobą biseksualną, dlatego nie wyklucza też związku z mężczyzną.

Wygląda na to, że właśnie znalazła nową miłość!

Jeśli wierzyć doniesieniom zagranicznych mediów, modelka spotyka się z aktorem Jacke O’Connorem, którego poznała na planie filmu “Tulip Fever”.

Ponoć od razu przypadli sobie do gustu i nie mogli przestać ze sobą rozmawiać.

Póki co wszystko jest jednak jeszcze świeże, zatem żadne z nich nie chce deklarować, że będą ze sobą “na dobre i na złe”.

“Oni się świetnie czują w swoim towarzystwie, ale póki co ich relacje są dosyć luźne.

Byli na kilku randkach, jednak nie wiadomo, co z tego wyjdzie” – mówi znajomy pary w rozmowie z E!News”.
źródło: pomponik.pl

Biografia Jacka

Jack O’Connell (ur. 1 sierpnia 1990 w Derby w Wielkiej Brytanii) – brytyjski aktor znany m.in. z roli Jamesa Cooka w serialu Kumple oraz roli Pukeya Nichollsa z To właśnie Anglia (2006).
Uczęszczał do ST Benedicts RC School, a następnie wziął udział w kursach aktorstwa w Carlton ITV Junior Television[1].

Po raz pierwszy pojawił się w jednym odcinku brytyjskiego serialu Doctors w 2005 roku, jako Connor Yates, później wystąpił w czterech odcinkach serialu The Bill jako Ross Trecot. W 2006 roku zadebiutował w filmie To właśnie Anglia opowiadającym o chłopcu dorastającym w latach 80-tych. Reżyser, Shane Meadows, stworzył postać Pukeya Nichollsa specjalnie dla O’Connella, ponieważ był nieco za dorosły na odegranie głównej roli w tym filmie[2][3].

W 2007 roku O’Connell odegrał małe epizody w serialach Waterloo Road, Holby City i Wire in the Blood.

Można go zobaczyć również w rolach teatralnych: dołączył do obsady dramatu Scarborough, zaprezentowanego na festiwalu w Edynburgu, a rok później otrzymał angaż w Royal Court Theatre w Londynie.

W październiku 2007 roku wystąpił na edukacyjnym filmie DVD wyprodukowanym przez policję hrabstwa Derbyshire, w którym jego postać, Alfie Gilchrist, zmaga się z wieloma problemami współczesnej brytyjskiej młodzieży: piciem alkoholu, narkotykami, podrabianiem dokumentów, kradzieżą samochodów itp[4][5]. Magazyn Youth Work Now opisał jego występ jako wybitny[5].

O’Connell wystąpił również w thrillerze – horrorze Eden Lake jako czarny charakter Brett, w serialu telewizyjnym Wuthering Heights i w brytyjskim młodzieżowym serialu Skins, w trzecim i czwartym sezonie oraz w piątym i szóstym odcinku siódmego sezonu jako James Cook.

W 2009 roku zagrał w kryminale Harry Brown z Michaelem Cainem.

Filmografia

 
Rok Film Rola Inne
2011 Weekender Dylan Film, główna rola
2011 United Bobby Charlton Film, główna rola
2010 Dive Robert serial TV, główna rola
2009 Harry Brown Marky Film
2009-2013 Skins James Cook 3 i 4 sezon, główna rola; 7 sezon, 5 i 6 odcinek, główna rola
2009 Wuthering Heights Stepherd Lad serial TV
2008 Eden Lake Brett Film
2007 Wire in the Blood Jack Norton 5 sezon, 1 odcinek “The Names of Angels”
2007 Holby City Davey Hunt 8 sezon, 1 odcinek “Trust”
2007 Waterloo Road Dale Baxter 2 sezon, 1 odcinek
2006 This is England Pukey Nicholls Film
2005 The Bill Ross Trescot 21 sezon, 4 odcinki
2005 Doctors Connor Yates 7 sezon, 1 odcinek “Like Father, Like Son”

źródło: Wikipedia (autorzy, na licencji CC-BY-SA 3.0)

(Odwiedzono 123 razy, 1 wizyt dzisiaj)

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *