Bradley Cooper o Suki Waterhouse: Jest doskonała, to ta jedyna


cooper-waterhouse39-letni aktor, który ma za sobą małżeństwo z Jennifer Esposito oraz związki z Zoe Saldaną i Renée Zellweger, spotyka się od roku z 22-letnią modelką Suki Waterhouse.

– Suki jest doskonała, to ta jedyna – oznajmił Cooper. Jestem bardzo szczęśliwy.

Matka aktora, Gloria, z początku nie była zachwycona różnicą wieku dzielącą parę, jednak szybko dostrzegła, że zakochani są dla siebie stworzeni i zaakceptowała Suki. Przypomnijmy, że Cooper i Waterhouse pojawili się razem na gali nagród BAFTA, która odbyła się 16 lutego.

Bradleya Coopera możemy podziwiać od 31 stycznia w przeboju “American Hustle”.
źródło: nocoty.pl

Jak Wam się podoba ta para?

Wideo – Bradley Cooper i Suki Waterhouse

Biografia Bradley’a

Bradley Cooper (ur. 5 stycznia 1975 roku w Filadelfii, w stanie Pensylwania) – amerykański aktor, szczególnie znany z roli Phila Wennecka w komedii Kac Vegas (The Hangover). Nominowany do Oscara dla najlepszego aktora pierwszoplanowego za rolę w filmie Poradnik pozytywnego myślenia.

Wybrana filmografia
filmy kinowe
2001: Morderstwo w sieci (My Little Eye) jako Travis Patterson
2002: Zmiana pasa (Changing Lanes) jako Gordon Pinella
2003: Ostatnia szansa (The Last Cowboy) jako Morgan Murphy
2004: Klucz do serca (I Want To Merry Ryan Banks) jako Todd
2005: Polowanie na druhny (Wedding Crashers) jako Zachary “Sack” Lodge
2006: Miłość na zamówienie (Failure to Launch) jako Demo
2007: Sportowy film (The Comebacks) jako kowboj
2008: Nocny pociąg z mięsem (The Midnight Meat Train) jako Leon
2008: Jestem na tak (Yes Man) jako Peter
2008: Kobiety pragną bardziej (He’s Just Not That Into You) jako Ben Gunders
2009: Zakochany Nowy Jork (New York, I Love You) jako Gus
2009: Przypadek 39 (Case 39) jako jako Douglas J. Ames
2009: Kac Vegas (The Hangover) jako Phil Wenneck
2009: Wszystko o Stevenie (All about Steven) jako Steve
2010: Drużyna A (The A-Team) jako porucznik Templeton ‘Buźka’ Peck
2010: Walentynki (Valentine’s day) jako Holden
2011: Kac Vegas w Bangkoku (The Hangover 2) jako Phil Wenneck
2011: Jestem Bogiem (Limitless) jako Eddie Morra
2012: Poradnik pozytywnego myślenia (Silver Linings Playbook) jako Pat Solitano
2013: Kac Vegas 3 (The Hangover 3) jako Phil Wenneck
2013: Między wierszami (The Words) jako Rory Jansen
2013: Drugie oblicze (The Place Beyond the Pines) jako Avery Cross
2013: American Hustle: Jak się skubie w Ameryce (American Hustle) jako Richie DiMaso

seriale TV
1999: Seks w wielkim mieście (Sex and the City) jako Jake
2003: Mów mi swatka (Miss Match) jako Gary
2001-2006: Agentka o stu twarzach (Alias) jako Will Tippin
2007-2009: Bez skazy (Nip/Tuck) jako Aidan Stone
źródło: Wikipedia (autorzy, na licencji CC-BY-SA 3.0)

Biografia Suki

Suki Alice Waterhouse (ur. 05 stycznia 1992), [ 2 ] urodził się jako Alice Suki Waterhouse i również znany jako Suki Alice , jest brytyjską modelką i aktorką. [ 3 ] [ 2 ]
Waterhouse jest córką Londyn chirurg plastyczny Norman Waterhouse. Porzuciła naukę na 16 lat, aby rozpocząć karierę modelki. Ale w tym wieku, była zdeklarowany chłopczycą, która startowała w turniejach karate i lubił rock. [ 4 ] Obecnie mieszka w Chiswick, w zachodnim Londynie z rodzicami i trzy młodsze rodzeństwo. Jej młodsza siostra Imogen Waterhouse jest również modelką i jest wzorowany na takich firm jak Urban Outfitters (podobnie jak jej siostry). Imogen teraz studiuje Dramat na Uniwersytecie w Oksfordzie.

Kariera
Modeling
Waterhouse rozpoczęła karierę modelki po odkryciu w pubie w Londynie , kiedy była 16. [ 7 ] Gdy miała 19 lat, jej pierwszy zauważył, kampania była jako modelka bielizny dla Marks & Spencer . [ 7 ] [ 8 ] Od tego czasu wzorowane dla Alice + Olivia i Wybrzeżu. W lutym 2013 r., że opisywany w Vogue Magazine ‘s Dziś mam na sobie cechę. [ 9 ]
Ona jest twarzą Burberry , pomaga uruchomić marki nowy męski zapach w październiku 2013 roku. [ 10 ] Waterhouse również wzorowany na takich marek jak Swatch , Lucy w przebraniu, H & M , Max Studio, Caterina Gatta i Pepe Jeans. [ 11 ] [ 12 ] [ 1 ]
Waterhouse pojawił się na okładkach Tatler , Elle UK i 1883 Magazine. [ 13 ] Waterhouse także zrobić redakcyjne dla miłości Magazine , Welur, Stylist Magazine i Vogue Japonii. [ 11 ] [ 14 ]
Waterhouse jest reprezentowany przez Next Model Management. [ 15 ]

Działalność
W 2010 Waterhouse pojawił się w epizodzie w serialu Material Girl . Od tego czasu zagrała w filmach Rachael , Pusher , i Miłość, Rosie . [ 16 ]

Fotografia
Waterhouse wyraziła również miłość do fotografii. Ona zaprezentowała swoje prace na EB i przepływu galerii w Londynie wraz z Reggie Yates i Imogen Morris Clarke na wystawie prezentowanej przez Next Model Management zwany “Będę twoim Lustro”. [ 17 ]

Życie prywatne
Watehouse dnia frontman Luke Pritchard Kook w 2011. Ona również datowane Last Shadow Puppets piosenkarka Miles Kane od lutego 2012 do lutego 2013 roku. Kane, o których mowa Waterhouse w wywiadzie jako “miłość swojego życia”. [ 18 ] [ 19 ] Waterhouse został randki aktor Bradley Cooper od marca 2013 roku. [ 20 ] pary były cicho o ich związku, Waterhouse stwierdził w Elle UK wywiad, że “nie mówię o moim chłopaku, bo to nudne. Przynajmniej to, co postanowiłem powiedzieć, kiedy zapytał”. [ 21 ] [ 22 ]

Filmografia
Rok Film Rola Uwagi
2010 Material Girl, Lourdes (odcinek 4)
2012 Rachael, Rachael
2012 Pusher, Mandy
2014 Na końcu tęczy, Love, Rosie
źródło: Wikipedia (autorzy, na licencji CC-BY-SA 3.0)

(Odwiedzono 161 razy, 1 wizyt dzisiaj)

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Wykonaj poniższe zadanie * Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.