Ben Affleck i Jennifer Garner przeżywają kryzys


affleck-garnerJennifer Garner i Ben Affleck są małżeństwem od 9 lat i mają dwie córki oraz syna.
Dla aktora jest to pierwsze małżeństwo, dla jego żony drugie.
W świecie show-biznesu para dotąd uchodziła za niedościgniony wzór.
Affleck często zresztą opowiadał w wywiadach, że Jennifer jest jego największą miłością.
Jak się okazuje, wcale tak różowo nie jest…
Jak donoszą amerykańskie media, para przeżywa właśnie kryzys!
Jennifer ma żal do męża, że całymi dniami nie ma go w domu.
Ale to nie koniec zarzutów. W grę wchodzi też jego uzależnienie od hazardu i coraz częstsze sięganie po alkohol!
“Krzyczała na niego i postawiła mu ultimatum, że musi skończyć z hazardem. On jej odparł, że jest dorosłym mężczyzną i może robić co chce” – mówi źródło jednego z amerykańskich portali.
źródło: pomponik.pl

Wideo – Ben Affleck i Jennifer Garner

Biografia Bena

Ben Affleck, właściwie Benjamin Geza Affleck (ur. 15 sierpnia 1972 w Berkeley) – amerykański aktor, reżyser i scenarzysta.
Urodził się w Berkeley w Kalifornii, ale dzieciństwo spędził w Cambridge w Massachusetts. Potem zamieszkał w dzielnicy Los Angeles Pacific Palisades.
Aktorstwem interesował się od dzieciństwa (jego brat, Casey Affleck jest również aktorem). Najpierw były krótkie filmiki reklamowe (reklama dla firmy Burger King), potem seriale telewizyjne, jak The Voyage of the Mimi (1984), a wreszcie filmy kinowe. Na dużym ekranie zadebiutował w 1992 r. Rok później poznał niezależnego reżysera Kevina Smitha, który zaproponował mu jedną z głównych ról w filmie W pogoni za Amy. Ten film okazał się biletem do sławy dla Afflecka. Role w niezależnych filmach jak Szczury z supermarketu (1995) czy W pogoni za Amy dobrze wpływały na jego karierę filmową, która była doceniana na festiwalu filmów niezależnych Sundance. W tym czasie Affleck mieszkał w małym mieszkanku na Manhattanie razem z bratem Caseyem i długoletnim przyjacielem Mattem Damonem. Wtedy to właśnie powstał, napisany przez Bena i Matta, scenariusz do filmu Buntownik z wyboru (1997), który przyniósł mu Oscara i popularność.

W 2003 roku zdobył anty-nagrodę “Złotą Malinę” za najgorszy aktorski duet filmowy z Jennifer Lopez w filmie Gigli.

W czerwcu 2004 zajął pierwsze miejsce w kalifornijskim turnieju pokera dla profesjonalistów, wygrywając trzysta pięćdziesiąt tysięcy dolarów[1].

Życie prywatne
Od 2005 r. jest mężem Jennifer Garner. Mają dwie córki – Violet Anne (ur. 1 grudnia 2005 r.) i Seraphinę Rose Elizabeth (ur. 6 stycznia 2009 r.) oraz syna Samuela Garnera Afflecka (ur. 27 lutego 2012 r.)[2].

Filmografia
Aktor
Produkcje kinowe
1992
Więzy przyjaźni (School Ties) jako Chesty Smith
Buffy postrach wampirów (Buffy the Vampire Slayer) jako koszykarz
1993: Uczniowska balanga (Dazed and Confused) jako Fred O’Bannion
1995
Ostatni dzwonek (Glory Daze) jako Jack
Szczury z supermarketu (Mallrats) jako Shannon
1996: W pogoni za Amy (Chasing Amy) jako Holden McNeil
1997
Na całość (Going All the Way) jako Tom ‘Gunner’ Casselman
Buntownik z wyboru (Good Will Hunting) jako Chuckie Sullivan
1998
Zakochany Szekspir (Shakespeare in Love) jako Ned Alleyn
Odwieczny wróg (Phantoms) jako szeryf Bryce Hammond
Armageddon jako A.J. Frost
1999
Podróż przedślubna (Forces of Nature) jako Ben Holmes
Dogma jako Bartleby
200 papierosów (200 Cigarettes) jako Bartender
2000
Józef – władca snów (Joseph: King of Dreams) jako Joseph (głos)
Gra o miłość (Bounce) jako Buddy Amaral
Uwikłany (Reindeer Games) jako Rudy Duncan
Ryzyko (Boiler Room) jako Jim Young
Zdrowie taty (Daddy and Them) jako Lawrence Bowen
2001
Jay i Cichy Bob kontratakują (Jay and Silent Bob Strike Back) jako Holden McNeil / On sam
Pearl Harbor jako Kapitan Rafe McCawley
2002
Suma wszystkich strachów (The Sum of All Fears) jako Jack Ryan
Zmiana pasa (Changing Lanes) jako Gavin Banek
Trzeci do pary (The Third Wheel) jako Michael
2003
Zapłata (Paycheck) jako Jennings
Gigli jako Larry Gigli
Daredevil jako Matt Murdock / Daredevil
2004
Jak przeżyć święta (Surviving Christmas) jako Drew Latham
Dziewczyna z Jersey (Jersey Girl) jako Ollie Trinke
2006
Clerks – Sprzedawcy 2 (Clerks II) jako Gawking Guy
As w rękawie (Smokin’ Aces) jako Jack Dupree
Hollywoodland jako George Reeves
Człowiek z miasta (Man About Town) jako Jack Giamoro
2009
Kobiety pragną bardziej jako Neil
Stan gry (State of Play) jako Stephen Collins
Ekstrakt (Extract) jako Dean
2010
W firmie (The Company Men) jako Bobby Walker
Miasto złodziei (The Town) jako Doug MacRay
2012
Operacja Argo (Argo) jako Tony Mendez
To the wonder jako Neil

Produkcje telewizyjne
1972: ABC Afterschool Specials jako Danny Coleman (gościnnie, 1986)
1981: The Dark End of the Street
1984: The Voyage of the Mimi jako C.T. Granville
1987: Hands of a Stranger jako Billy Hearn
1988: The Second Voyage of the Mimi jako C.T. Granville
1991: Tatuś jako Ben Watson
1993
Against the Grain jako Joe Willie Clemons (gościnnie)
Almost Home jako Kevin Johnson (gościnnie)
1994: Lifestories: Families in Crisis jako Aaron Henry (gościnnie)
2000: SNL Fanatic jako Jason
2001: Saturday Night Live jako Donnie Bartalotti

Producent
Produkcje kinowe
2001: Crossing Cords
2002
Skradzione lato (Stolen Summer)
Speakeasy
Trzeci do pary (The Third Wheel)
2003: The Battle of Shaker Heights
2005: Feast
2009: Reporter
2012: Operacja Argo (Argo)

Produkcje telewizyjne
2001: Project Greenlight
2002: Push, Nevada
2003
Project Greenlight 2
All Grown Up
2005: Project Greenlight 3

Scenariusz
1997: Buntownik z wyboru (Good Will Hunting)
2002: Push, Nevada
2007: Gdzie jesteś, Amando? (Gone Baby Gone)
2010: Miasto złodziei (The Town)

Reżyseria
2007: Gdzie jesteś, Amando?
2008: Gimme Shelter
2010: Miasto złodziei (The Town)
2012: Operacja Argo (Argo)
źródło: Wikipedia (autorzy, na licencji CC-BY-SA 3.0)

Biografia Jennifer

Jennifer Anne Garner (ur. 17 kwietnia 1972 w Houston) – amerykańska aktorka i producent filmowy. Zdobyła uznanie za rolę CIA oficer Sydney Bristow w ABC serii dramatu thriller Alias ​​, który wyemitowany przez pięć sezonów od 2001 do 2006 roku. Do swojej pracy w serialu Garner zdobyła Złotego Globu i Screen Actors Guild Award .
Podczas pracy nad Alias ​​, zdobyła role w filmach takich jak Pearl Harbor (2001), oraz Złap mnie, jeśli potrafisz (2002). Od tego czasu wystąpił w Garner, a także wspiera wiodące role w projektach, w tym Daredevil (2003), 13, jutro 30 (2004), Elektra (2005), spin-off z Daredevil , Juno (2007), wynalezienie Leżąc (2009), The Odd Life of Timothy Greena (2012) i ​​Dallas Buyers klubowe (2013).
Dwukrotnie zamężna; jej pierwszym mężem był aktor znany z serialu “Felicity” Scott Foley, którego poślubiła 19 października 2000 roku. Para rozwiodła się 30 marca 2003 r. Jej obecnym mężem jest Ben Affleck. Mają dwie córki – Violet Anne (ur. 1 grudnia 2005 r.) i Seraphinę Rose Elizabeth (ur. 6 stycznia 2009 r.) oraz syna Samuela Garnera Afflecka (ur. 27 lutego 2012 r.)[1].

Urodziła się w Houston , w Teksasie . Jej matka, Patricia Ann (z domu po angielsku), był angielski nauczyciel z Oklahomy , który wychował się słaba, [ 1 ] , a jej ojciec, William John “Bill” Garner, pracował jako inżynier chemik. Kiedy miał cztery lata, praca ojca z Union Carbide przeniósł się z rodziną do Princeton, Wirginia Zachodnia , a później do Charleston , Wirginia Zachodnia , gdzie Garner mieszkał aż do lat swoich uczelni. [ 2 ] Ona dobro jej starsza siostra, Melissa Lynn Garner Wylie, który mieszka w Bostonie, Massachusetts, jako źródło inspiracji do niej. [ 3 ] Jej młodsza siostra Susannah Kay Garner Carpenter. [ 4 ]

Zaczęła brać lekcje baletu w wieku trzech lat i nadal tańczy całej młodości, ale nie wyobrażamy sobie siebie coraz klasyczne baleriny. [ 5 ] osłonięta wychowanie Garner nie jest wliczone w sobie make-up lub bikini, chodzić do kościoła w każdą niedzielę i czeka co najmniej do 16 roku życia, aby móc dostać się jej uszy przebite, który, jak się później żartował, zrobiła jej rodzinę “tylko krok od bycia Amish “. [ 6 ] [ 7 ] Ona powiedziała: “I” d nienawidzę powiedzieć, że był surowy. Został on po prostu nie tolerować. Nigdy nie czułem się osaczeni ” [ 8 ] Garner udział George Washington High School w Charleston i ukończył w 1990 roku. [ 9 ] Ona posiada tytuł Bachelor of Fine Arts stopnia w dramacie z Denison University , [ 10 ] Granville, Ohio , gdzie został zainicjowany w bractwie Pi Beta Phi . [ 11 ] Jesienią 1993 roku, studiowała w Instytucie Teatru Narodowego w Eugene O’Neill Theater Center w Connecticut .

Garner powiedział, że nie planuje się na coraz aktorka:. “Chciałam być lekarzem, bibliotekarz …. (dzialania) nie można było mnie więcej dowiedziałem się, co było dowiedzieć się o tej dziedzinie, więcej głodny, że stał się dla niej. Pochodzi z chcąc dowiedzieć się więcej, w przeciwieństwie do “Chcę być gwiazdą”. Nigdy nie czułem się w ten sposób “, powiedziała. [ 9 ]

Producent
W 2006 r., Garner założyli firmę produkcyjną o nazwie Vandalia Films . Pierwszy film wyprodukowała był Butter, wydany w amerykańskich kinach w 2012 roku.

Działalność
Garner jest obecnie w zarządzie trustess dla Save the Children , amerykański oddział miłości brytyjskich dzieci, [ 1 ] opowiada o wczesnej edukacji. [ 46 ] Była ambasadorem na sześć lat, i często odwiedza z rodzin biorących udział w Pierwsze kroki organizacji do programu Szkoła Sukcesu, który autobusy rodziny, aby pomóc dzieciom nauczyć się na początku lat.

Filmografia
2011: Arthur (Arthur) jako Susan Johnson
2010: Walentynki (Valentine’s Day) jako Julia Fitzpatrick
2009: Było sobie kłamstwo (The Invention of Lying) jako Anna McDoogles
2009: Duchy moich byłych (Ghosts of Girlfriends Past) jako Jenny Perotti
2008: Cyrano de Bergerac jako Roxanne
2009: Be with You jako Vanessa
2007: Królestwo (The Kingdom) jako Janet Mayes
2007: Złów i wypuść (Catch and Release) jako Gray
2007: Juno jako Vanessa Loring
2006: Pajęczyna Charlotty (Charlotte’s Web) jako Susy (głos)
2005: Elektra jako Elektra Natchios
2004: Dziś 13, jutro 30 (13 Going On 30) jako Jenna Rink
2003: Daredevil jako Elektra Natchios
2002: Złap mnie, jeśli potrafisz (Catch Me If You Can) jako Cheryl Ann
2001: Pearl Harbor jako Pielęgniarka Sandra
2001-2006: Agentka o stu twarzach (Alias) jako Agentka Sydney Bristow (serial TV)
2001: Rennie’s Landing jako Kylie Bradshaw
2000: Stary, gdzie moja bryka? (Dude, Where’s My Car?) jako Wanda
1999: Po wstrząsie (Aftershock: Earthquake in New York) jako Diane Agostini
1999-2000: A życie kołem się toczy (Time of Your Life) jako Romy Sullivan (serial TV)
1998: 1999 jako Annabell
1998: Significant Others jako Nell Glennon (serial TV)
1998-2002: Felicity jako Hannah Bibb (serial TV)
1997: Pan Magoo (Mr. Magoo) jako Stacey Sampanahoditra
1997: The Player
1997: In Harm’s Way jako Kelly
1997: Różane wzgórze (Rose Hill) jako Mary Rose
1997: Przejrzeć Harry’ego (Deconstructing Harry) jako kobieta w windzie
1997: Plac Waszyngtona (Washington Square) jako Marian Almond
1996: Szlak trupów (Dead Man’s Walk) jako Clara Forsythe (serial TV)
1996: Żniwo ognia (Żniwo ognia) jako Sarah Troyer
1996-2002: Spin City jako Becky (gościnnie) (serial TV)
1996: Meandry sprawiedliwości (Swift Justice) jako Allison (gościnnie) (serial TV)
1995: Zoja (Zoya) jako dorosła Sasha
1990: Prawo i porządek jako Jaime (serial TV)
źródło: Wikipedia (autorzy, na licencji CC-BY-SA 3.0)

(Odwiedzono 122 razy, 1 wizyt dzisiaj)

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Wykonaj poniższe zadanie * Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.