Antoni Królikowski i Laura Breszka rozstali się?


krolikowski-breszkaAntoni Królikowski (25 l.) ponoć znów jest singlem. Jego partnerka, Laura Breszka (26 l.), miała dość jego imprezowego stylu życia!

Królikowski kilka lat temu stał się szerzej rozpoznawalny, gdy – będąc pod wpływem alkoholu – zwyzywał policjantów.

Po jakimś czasie wszyscy o tym zapomnieli, zwłaszcza że młody aktor przeszedł metamorfozę.

Dwa lata temu na planie serialu “Ja to mam szczęście” poznał Laurę Breszkę, w której się zakochał i przy której nieco złagodniał.

Para zamieszkała razem, a Królikowski pomagał wychowywać swojej dziewczynie jej córeczkę, Leę.

Do tej pory sprawiali wrażenie, że nie widzą poza sobą świata.

Niestety, ponoć właśnie się rozstali!

“Laura spakowała walizki, zabrała córeczkę i wyprowadziła się z wynajmowanego przez nich mieszkania” – mówi tygodnikowi “Na żywo” znajoma pary.

Co było powodem rozstania?

“Ona, nie tylko narzeczona, ale przede wszystkim mama, oczekiwała od swego partnera odpowiedzialności i dojrzałości.

Niestety, Antek nie sprostał wymaganiom.

Podobno ukochana miała dość jego nocnego imprezowania.

Choć wielokrotnie prosiła, by z tym skończył, jej próśb i gróźb nie brał do serca.

Aż pewnego dnia Laura straciła cierpliwość” – czytamy w “Na żywo”.

Aktor na Festiwalu w Międzyzdrojach pojawił się już bez ukochanej.

“W Międzyzdrojach Antek budził współczucie, topiąc smutki w alkoholu.

Pewnego festiwalowego popołudnia, ilość promili mocno uderzyła mu do głowy.

Przerwał wywiad Maryli Rodowicz, którego udzielała dla radia, i wyznał jej miłość.

Ochrona wyrzuciła go z hotelu. Czy tak chce odzyskać ukochaną?” – zastanawia się tygodnik.
źródło: pomponik.pl

Wideo – Antoni Królikowski i Laura Breszka

Biografia Antoniego

Antoni Paweł Królikowski (ur. 17 lutego 1989 w Łodzi) – polski aktor i producent filmów niezależnych.
Jest najstarszym synem pary polskich aktorów Małgorzaty Ostrowskiej-Królikowskiej i Pawła Królikowskiego. Ma czwórkę młodszego rodzeństwa Jana (ur. 1992), Julię (ur. 1999), Marcelinę (ur. 2001) i Ksawerego (ur. 2007). Zwyciężył w I Ogólnopolskim Festiwalu Filmów Amatorskich, a także zdobył wyróżnienia za scenariusz i reżyserię etiudy filmowej Złote Pióro. Zwyciężył w konkursie filmowym organizowanym przez kino Muranów. W 2007 razem ze swoją mamą odebrał nagrodę filmową Srebrne Jabłko, a w 2008 roku ukończył XXI LO im. Hugona Kołłątaja w Warszawie w klasie filmowej. W 2009, 2010 oraz 2012 roku wystąpił w programie Kocham Cię, Polsko!.

W 2010 roku wyreżyserował film krótkometrażowy Noc życia, do którego muzykę skomponował jego brat, Jan[1].

Aktor obecnie mieszka w Zalesiu Górnym.

Od 7 do 21 marca 2014 roku brał udział w programie Dancing with the Stars: Taniec z gwiazdami. Jego partnerką była Kamila Kajak-Mosejcuk. Zajęli 10 miejsce, odpadając w trzecim odcinku

Filmografia
1993: Dwadzieścia lat później − jako mały Wolf Hauser
2005: Wiedźmy (odc. 9)
2006: Dylematu 5 − jako Ostry, syn Kolińskich
2006–2007: Pogoda na piątek − jako Bartek Lewicki, syn Anny i Jerzego
2007: Twarzą w twarz − jako Jarek (odc. 2-4)
2008–2009: 39 i pół − jako Zielu, kolega Patryka
2008: Agentki − jako detektyw Rysek Pelikan, współpracownik Knapika
2008–2009: Czas honoru − jako Kamil „Prędki”, wnuk stolarza Maciejewskiego
2008: Hotel pod żyrafą i nosorożcem − jako Maciek Bury
2008: Kryminalni − jako Kuba Makowiec (odc. 92)
2008: Lejdis − jako Janek Yerba, brat Korby
2009: Dom nad rozlewiskiem − jako Kuba, chłopak Marysi
2009: I pół − jako Zielu, kolega Patryka
2009: Popiełuszko. Wolność jest w nas − jako Grzegorz Przemyk
2010: Na dobre i na złe − jako Paweł Szymański (odc. 398)
2010–2011: Ojciec Mateusz − jako Antek Dziak (odc. 46); Wojtek Zadurski (odc. 81)
2010: Miłość nad rozlewiskiem − jako Kuba Milewicz
2010: Mała matura 1947 − jako Romek Szrama
2010: Cisza − jako Błażej
2010–2011: Ludzie Chudego − jako Rafał Walenciak, syn Barbary
2010: Weekend − jako Malinowski
2011: Życie nad rozlewiskiem − jako Kuba Milewicz
2011: Och, Karol 2 − jako chłopak palący marihuanę
2011: Proste pragnienia
2011: 1920 Bitwa Warszawska − jako członek komisji rekrutacyjnej
2011: Licencja na wychowanie − jako Czarek Turzański, sąsiad Leszczyńskich (odc. 96)
2012: Ja to mam szczęście − jako Marcin, syn Jerzego
2012: Prawo Agaty − jako Krzysztof (odc. 22)
2012: Nad rozlewiskiem − jako Kuba Milewicz
2013: Komisarz Alex − jako Antek Gradoń (odc. 28)
od 2013: Pierwsza miłość – jako Rafał Zapała
2014: Przyjaciółki − jako “Jerry”

Scenariusz i reżyseria
2010: Noc życia
źródło: Wikipedia (autorzy, na licencji CC-BY-SA 3.0)

Biografia Laury

Laura Breszka to urodzona w 1988 r. aktorka. Pochodzi z Wrocławia. W 2010 roku skończyła Państwową Wyższą Szkołę Filmową, Telewizyjną i Teatralną im. Leona Schillera w Łodzi. Obecnie mieszka w Warszawie wraz ze swoją córką.
Gościnnie wystąpiła w takich serialach, jak: „Hotel 51”, „Przyjaciółki”, „Prawo Agaty”, „Komisarz Alex”. Zagrała również w filmie „Bejbi blues”.
źródło: mowimyjak.pl

(Odwiedzono 819 razy, 1 wizyt dzisiaj)

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Wykonaj poniższe zadanie * Time limit exceeded. Please complete the captcha once again.