Antoni Królikowski i Joanna Jarmołowicz są parą?

Krolikowski-JarmolowiczAntoni Królikowski po rozstaniu z Laurą Breszką, przy której, jak marzyła jego mama, miał się ustatkować, spotykał się z uczestniczką 4. edycji Top Model. Samuela jednak z czasem doszła do wniosku, że Antoni nie traktuje tej znajomości równie poważnie jak ona. Skończyło się rozstaniem.

Królikowski nie rozpaczał długo. To może dziwić, ale Antoni, przy całej swojej reputacji, nie miewa problemów ze znalezieniem dziewczyny.

Aktualnie spotyka się Joanną Jarmołowicz, która próbuje zaistnieć w show biznesie. Już się trochę udało – zaistniała przynajmniej w Fakcie.

To taki beztroski związek – komentuje w tabloidzie znajomy aktora. Antkowi podoba się, że Joasia, w przeciwieństwie do jego poprzednich dziewczyn, jest spontaniczna i nie traktuje tego związku najpoważniej na świecie. Cieszy się, że u jej boku może imprezować, bo ona to rozumie. Ona jest bardzo do niego podobna. Typ “małej, głośnej osoby”, która dużo się bawi i nie myśli o jutrze.

Pasują do siebie?
źródło: pudelek.pl

Biografia Antoniego

Antoni Paweł Królikowski (ur. 17 lutego 1989 w Łodzi) – polski aktor i producent filmów niezależnych.
Jest najstarszym synem pary polskich aktorów Małgorzaty Ostrowskiej-Królikowskiej i Pawła Królikowskiego. Ma czwórkę młodszego rodzeństwa Jana (ur. 1992), Julię (ur. 1999), Marcelinę (ur. 2001) i Ksawerego (ur. 2007). Zwyciężył w I Ogólnopolskim Festiwalu Filmów Amatorskich, a także zdobył wyróżnienia za scenariusz i reżyserię etiudy filmowej Złote Pióro. Zwyciężył w konkursie filmowym organizowanym przez kino Muranów. W 2007 razem ze swoją mamą odebrał nagrodę filmową Srebrne Jabłko, a w 2008 roku ukończył XXI LO im. Hugona Kołłątaja w Warszawie w klasie filmowej. W 2009, 2010 oraz 2012 roku wystąpił w programie Kocham Cię, Polsko!.

W 2010 roku wyreżyserował film krótkometrażowy Noc życia, do którego muzykę skomponował jego brat, Jan[1].

Aktor obecnie mieszka w Zalesiu Górnym.

Od 7 do 21 marca 2014 roku brał udział w programie Dancing with the Stars: Taniec z gwiazdami. Jego partnerką była Kamila Kajak-Mosejcuk. Zajęli 10 miejsce, odpadając w trzecim odcinku

Filmografia
1993: Dwadzieścia lat później − jako mały Wolf Hauser
2005: Wiedźmy (odc. 9)
2006: Dylematu 5 − jako Ostry, syn Kolińskich
2006–2007: Pogoda na piątek − jako Bartek Lewicki, syn Anny i Jerzego
2007: Twarzą w twarz − jako Jarek (odc. 2-4)
2008–2009: 39 i pół − jako Zielu, kolega Patryka
2008: Agentki − jako detektyw Rysek Pelikan, współpracownik Knapika
2008–2009: Czas honoru − jako Kamil „Prędki”, wnuk stolarza Maciejewskiego
2008: Hotel pod żyrafą i nosorożcem − jako Maciek Bury
2008: Kryminalni − jako Kuba Makowiec (odc. 92)
2008: Lejdis − jako Janek Yerba, brat Korby
2009: Dom nad rozlewiskiem − jako Kuba, chłopak Marysi
2009: I pół − jako Zielu, kolega Patryka
2009: Popiełuszko. Wolność jest w nas − jako Grzegorz Przemyk
2010: Na dobre i na złe − jako Paweł Szymański (odc. 398)
2010–2011: Ojciec Mateusz − jako Antek Dziak (odc. 46); Wojtek Zadurski (odc. 81)
2010: Miłość nad rozlewiskiem − jako Kuba Milewicz
2010: Mała matura 1947 − jako Romek Szrama
2010: Cisza − jako Błażej
2010–2011: Ludzie Chudego − jako Rafał Walenciak, syn Barbary
2010: Weekend − jako Malinowski
2011: Życie nad rozlewiskiem − jako Kuba Milewicz
2011: Och, Karol 2 − jako chłopak palący marihuanę
2011: Proste pragnienia
2011: 1920 Bitwa Warszawska − jako członek komisji rekrutacyjnej
2011: Licencja na wychowanie − jako Czarek Turzański, sąsiad Leszczyńskich (odc. 96)
2012: Ja to mam szczęście − jako Marcin, syn Jerzego
2012: Prawo Agaty − jako Krzysztof (odc. 22)
2012: Nad rozlewiskiem − jako Kuba Milewicz
2013: Komisarz Alex − jako Antek Gradoń (odc. 28)
od 2013: Pierwsza miłość – jako Rafał Zapała
2014: Przyjaciółki − jako „Jerry”

Scenariusz i reżyseria
2010: Noc życia
źródło: Wikipedia (autorzy, na licencji CC-BY-SA 3.0)

Biografia Joanny

Joanna Jarmołowicz urodziła się w 1994 r.

Filmografia

2014
LEKARZE NOCĄ
Serial fabularny
Obsada aktorska (pacjentka Maja; odcinki: 10)
2014
NOŻYCZKI
Etiuda szkolna
Obsada aktorska
2014
RADOSŁAW II
Film dokumentalny – fabularyzowany
Obsada aktorska (“Basia”)
2014
SANDLAND
Film fabularny – krótkometrażowy
Obsada aktorska (Anita)
2013
RADOSŁAW
Film dokumentalny – fabularyzowany
Obsada aktorska (“Basia”)
2013
STRAŻNICY
Film fabularny – krótkometrażowy
Obsada aktorska
2013
TRZECI BIEG
Etiuda szkolna
Obsada aktorska (dziewczyna )

(Odwiedzono 745 razy, 1 wizyt dzisiaj)

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *