Anna Czartoryska nie ma czasu dla Michała Niemczyckiego

czartoryska-niemczyckiAnna Czartoryska (30 l.), która niedawno została mamą, ponoć tak bardzo zajęta jest synkiem, że nie ma czasu dla męża.

Czartoryska i jej mąż Michał Niemczycki w lipcu zostali po raz pierwszy rodzicami.

Para powitała na świecie synka, któremu dali na imię Ksawery.

Tuż po narodzinach tabloidy donosiły, że zamierza dość szybko wrócić do pracy, bo tylko wtedy będzie czuła się w pełni szczęśliwa i spełniona.

Teraz z kolei “Fakt” informuje, że do tego stopnia jest zakochana w synku, że zaczęła nawet nieco zaniedbywać męża!

“Michał mówił, że musi się odnaleźć w tej sytuacji.

Dotychczas byli tylko on i Ania, a teraz musi dzielić się nią z dzieckiem, matką i teściową, które aktywnie uczestniczą w ich życiu.

Nie może się doczekać, kiedy znowu będą mieli więcej czasu dla siebie, bo na razie o intymności nie ma mowy” – zdradził tabloidowi znajomy męża Czartoryskiej.

Niedawno głośno było też o tym, że aktorka zorganizowała casting na nianię i ponoć wybrała dwie panie.

Może dzięki temu ona i jej mąż spędzą więcej czasu tylko we dwoje!
źródło: pomponik.pl

Wideo – Anna Czartoryska i Michał Niemczycki

Biografia Anny

Anna Czartoryska-Niemczycka (ur. 8 stycznia 1984 w Warszawie) – polska aktorka teatralna i telewizyjna.

Edukacja
Skończyła I Społeczne Liceum Ogólnokształcące w Warszawie oraz Państwową Szkołę Muzyczną II stopnia im. Fryderyka Chopina w Warszawie (sekcja piosenki). Przez 2 lata studiowała muzykologię na Uniwersytecie Warszawskim. W 2009 roku ukończyła Akademię Teatralną im. Aleksandra Zelwerowicza w Warszawie.

Kariera
W latach 2009-2013 związana była z Teatrem Współczesnym w Warszawie, gdzie debiutowała w spektaklach muzycznych „To idzie młodość” oraz „Moulin Noir”. Gościnnie występowała także w Teatrze Dramatycznym w Warszawie, jako Fior w „Operetce” Witolda Gombrowicza, i na Novej Scenie Teatru Muzycznego Roma. W marcu 2011 roku odbyła się na tej scenie premiera jej monodramu „Morfina”, opartego na wspomnieniach Jeleny Bułhakowej oraz piosenkach Agnieszki Osieckiej, Marka Grechuty i Jonasza Kofty. Piosenki z „Morfiny” znalazły się na debiutanckiej płycie aktorki, wydanej w 2012 roku przez Polskie Radio. Utwory z tego albumu wykonywała m.in. podczas koncertów z towarzyszeniem orkiestry symfonicznej w filharmoniach w Kaliszu, Bydgoszczy, Słupsku i innych miastach w Polsce.

Wystąpiła podczas Krajowego Festiwalu Polskiej Piosenki w Opolu w 2011 roku na koncercie „Panna, Madonna, Legenda tych lat…”, poświęconym Ewie Demarczyk. Aktorka zaśpiewała „Grande Valse Brillante”[1]. Rok później, w ramach 49 KFPP w Opolu wraz z Anną Dereszowską i Haliną Młynkową prowadziła koncert Superpremier.

Szerszej publiczności znana z popularnych seriali telewizyjnych takich jak „Nad Rozlewiskiem” czy „Szpilki na Giewoncie”.

Teatr
2013: Zorro, jako Louisa, reż. Tomasz Dutkiewicz, Teatr Komedia w Warszawie (premiera planowana na listopad 2013)
2012: Witold Gombrowicz, Operetka, jako Fior, reż. Wojciech Kościelniak, Teatr Dramatyczny w Warszawie
2011: Gran Operita, jako Diana Blumenfeld, reż. Marcin Przybylski, Teatr Współczesny w Warszawie
2011: Morfina, jako Jelena Bułhakowa, reż. Waldemar Raźniak, Nova Scena, Teatr Muzyczny Roma
2010: Piosenka jest dobra na wszystko, czyli nieobecni mają rację, jako Bidula, reż. Waldemar Śmigasiewicz, Nova Scena, Teatr Muzyczny Roma
2008: To idzie młodość, reż. Maciej Englert, Teatr Współczesny w Warszawie
2008: Moulin Noir, reż. Marcin Przybylski, Teatr Współczesny w Warszawie

Film
2013: Zosia szuka siódemki, reż. Weronika Migoń, jako Anna

Teatr Telewizji
2011: Najweselszy człowiek, reż. Łukasz Wylężałek, jako Aktywistka

Seriale
2013: Kampen for tilværelsen (Norwegia), jako Ania (reż. Marit Moum Aune)
2013: Cisza nad rozlewiskiem jako Paula (reż. Adek Drabiński)
2013: Czas honoru (sezon VI), jako Siostra Małgorzata (reż. Katarzyna Klimkiewicz)
2012: Nad rozlewiskiem, jako Paula (reż. Adek Drabiński)
2012: Szpiedzy w Warszawie (The Spies of Warsaw), jako Cecylia (reż. Coky Giedroyc)
2012: Reguły gry (odc. 8 „Flirtując z ogniem”), jako Paulina (reż. Bartłomiej Ignaciuk)
2011: Na dobre i na złe (odc. 465, 467, 468, 470), jako Dorota Lewicka
2011-2012: Szpilki na Giewoncie, jako Xenia (reż. Filip Zylber, Radosław Piwowarski)
2011: Życie nad rozlewiskiem, jako Paula (reż. Adek Drabiński)
2010: Ojciec Mateusz (odc. 64 „Aukcja”), jako Grażyna (reż. Andrzej Kostenko)
2010: Miłość nad rozlewiskiem, jako Paula (reż. Adek Drabiński)
2010: Nowa, jako Ewa Kalita (reż. Tomasz Szafrański)
2009: Przystań, jako Anka (reż. Filip Zylber)
2009: Dom nad rozlewiskiem, jako Paula (reż. Adek Drabiński)

Dyskografia
2012: Morfina, Polskie Radio

Etiudy i filmy krótkometrażowe
2013: Pre Mortem, jako Żona Porucznika (reż. Konrad Łęcki)
2013: Flora i fauna, jako Nauczycielka (reż Piotr Litwin)
2008: Bal przebierańców, jako Mała Myszka, (reż. Krzysztof Szot)

TV
W 2005 roku pojawiła się w IV edycji programu telewizyjnego Idol[2]
W 2011 roku była wraz z Leszkiem Możdżerem gościem w programie Kuby Wojewódzkiego (odc. 152)
W listopadzie 2011r. poprowadziła wraz z Maciejem Orłosiem galę rozdania „Złotych Kaczek”.

Nagrody i wyróżnienia
2012: Arete, nagroda Teatru Polskiego Radia za debiut w słuchowisku radiowym „Morfina”

Rodzina
Jest córką Stanisława Czartoryskiego i Ewy Komorowskiej. 1 kwietnia 2013 roku wyszła za mąż za Michała Niemczyckiego.
źródło: Wikipedia (autorzy, na licencji CC-BY-SA 3.0)

Biografia Michała

Michał Niemczycki urodził się w 1981 roku. Jest najstarszym synem Zbigniewa Niemczyckiego (biznesmena, którego nazwisko od lat znajduje sie na liście najbogatszych Polaków) i Katarzyny Frank-Niemczyckiej. Ma dwóch braci: Mikołaja (ur. 1990 r.) i Maxymiliana (1992 r.). Rodzinna fortuna Niemczyckich według tygodnika „Wprost” wyceniana jest na ponad 1 miliard 650 milionów zł.
Zawód prezes

Niemczycki studiował w USA m.in. marketing i zarządzanie. Od trzech lat pracuje w firmie bogatego ojca Curtis Group, działającej m.in. na rynku farmaceutycznym, lotniczym, RTV, hotelarskim. Jest jego prawą ręką. Prowadził część interesów Curtis Group w USA, organizował logistykę przedsięwzięć w Polsce. Jest prezesem zarządu w firmie Water Toys Sp. z o.o., która zajmuje się importem luksusowych jachtów motorowych ze Stanów Zjednoczonych. Niemczycki jest też prezesem firmy Voda Mineralna Sp. z o.o. oraz członkiem zarządu w firmie Curtis Health Caps Sp. z o.o.

– Zarządzanie firmą działającą w tak wielu branżach to ogromny nawał obowiązków. Dopiero teraz zaczynam rozumieć, dlaczego ojca tak często nie było w domu, kiedy byłem mały. Praca staje się główną pasją i priorytetem, często zabierając czas, który mógłbym spędzić z przyjaciółmi lub na siłowni – tłumaczył Michał w jednym z wywiadów.
źródło: mowimyjak.pl

(Odwiedzono 104 razy, 1 wizyt dzisiaj)

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *