Anna Cieślak ma nowego chłopaka

anna-cieslakJeszcze rok temu głośno było o związku Anny Cieślak z Czesławem Mozilem. Wokalista znany z hulaszczego trybu życia miał się ponoć ustatkować przy aktorce. Para zamieszkała razem i zaczęła myśleć o powiększeniu rodziny. Szybko okazało się jednak, że natury nie da się oszukać – Czesław nie chciał się deklarować. Cieślak rzuciła go, a teraz znów jest zakochana. O nowym partnerze opowiedziała w wywiadzie dla Grazii.

W rozmowie z dziennikarką Ania zdradziła powody rozpadu związku z Czesławem.

– Kiedy mężczyzna nie jest gotowy na trwałą relację, idę dalej, bo wierzę, że kiedyś spotkam takiego, który będzie – wyznała.

Cieślak nie ukrywa, że wyciągnęła wnioski z poprzedniej relacji i teraz wie, czego oczekuje od partnera.

– Jestem z mężczyzną, który umie mnie w moim codziennym pędzie zatrzymać, przytulić i zapytać: Po co tak biegniesz? Może lepiej, byś teraz przy mnie odpoczęła? Jest z dobrego domu, gdzie wychowano go na mężczyznę. Czuję się przy nim kobietą i o to właśnie chodzi.

Chłopaka Ani bardzo polubiła jej najlepsza przyjaciółka, Marta Żmuda-Trzebiatowska, która po rozstaniu z Adamem Królem, jest singielką.

– On jest cudowny – powiedziała w wywiadzie, którego udzieliła z Cieślak.

Wszystko wskazuje na to, że Ania w końcu jest szczęśliwa i nie rozpamiętuje już nieudanego związku z Czesławem.
źródło: nocoty.pl

Biografia Anny

Anna Cieślak (ur. 17 września 1980 w Szczecinie) – polska aktorka filmowa.
Ukończyła VI Liceum Ogólnokształcące w Szczecinie. W 2000 roku ukończyła Lart StudiO. W 2004 roku ukończyła PWST w Krakowie[1], rok później została wyróżniona nagrodą za debiut aktorski przez Prezydenta Gdyni podczas FPFF w Gdyni za film Masz na imię Justine[1], za ten sam film na Festiwalu Filmowym w Mons, w Belgii otrzymała nagrodę za główną rolę kobiecą[1]. Występuje również na deskach teatru, gdzie zadebiutowała 16 stycznia 2004, obecnie należy do zespołu Teatru im. J. Słowackiego w Krakowie. 12 kwietnia 2006 roku została wyróżniona przez Prezydenta Rzeczypospolitej Polskiej, od którego otrzymała list gratulacyjny.

Była związana z Czesławem Mozilem. Jest bratanicą Bronisława Cieślaka.

Filmografia
Filmy
Ono (2004)
Karol. Człowiek, który został papieżem (2004) jako Tesia Kluger (siostra Jerzego)
Masz na imię Justine (2005) jako Mariola Szymańska
Dlaczego nie! (2007) jako Małgosia
Jak żyć? (2008) jako Ewa
Piksele (2009) jako Alicja
Generał Nil (2009) jako Maria Fieldorf
Śluby panieńskie (2010) jako Aniela

Seriale telewizyjne
Pensjonat pod Różą (2004) jako Ewelina (dziewczyna Rafała)
Glina (2004) jako Julia Gajewska (córka Andrzeja)
Na dobre i na złe (2006-2007) jako Alicja Siedlecka
Egzamin z życia (2006) jako Joanna Wierzyńska
Czas honoru (2008) jako siostra Róża
Generał (2009) jako pielęgniarka (odc. 3)
Ludzie Chudego (2010-2011) jako podkomisarz Sylwia Łukaszewicz
Rezydencja (2011) jako Barbara Kochanowska
Komisarz Alex (2012) jako Julia Krawczyk (odc. 21)
Hotel 52 (2012) jako Magda
Ojciec Mateusz (2013) jako Magdalena Kozłowska (odc.123)
Na wspólnej (od 2014) jako Joanna, weterynarz

Teatr Telewizji
Góra Góry (2006) jako Monika (Teatr TV)
Prymas w Komańczy Scena Faktu (2009) jako Lilka Wantowska (Teatr TV)
Szkoła żon (2012) jako Agnieszka (Teatr TV na żywo)

Teledyski
Mijamy (2003) – udział w teledysku Krzysztofa Krawczyka

Polski dubbing
Filmy
2008: Asterix na Olimpiadzie – Księżniczka Irina
2009: Gwiazda Kopernika – Anna
2011: Matki w mackach Marsa – Ki
2013: Kraina Lodu – Anna
2014: Czarnoksiężnik z krainy OZ – Dorotka
Gry komputerowe
2013: The Last of Us – Ellie

Nagrody filmowe
2005: 30. Festiwal Polskich Filmów Fabularnych w Gdyni – nagroda Prezydenta Gdyni za debiut aktorski za film Masz na imię Justine
2006: Ogólnopolski Festiwal Sztuki Filmowej “Prowincjonalia” we Wrześni – nagroda za najlepszą rolę kobiecą za film Masz na imię Justine
2006: Międzynarodowy Festiwal Filmowy w Mons – nagroda za główną rolę kobiecą za film Masz na imię Justine
2007: Nagroda ZASP im. Leona Schillera[1]
źródło: Wikipedia (autorzy, na licencji CC-BY-SA 3.0)

(Odwiedzono 245 razy, 1 wizyt dzisiaj)

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *