Andrzej Młynarczyk ma nową dziewczynę, Elizę


andrzej-mlynarczykJeden z tygodników informuje, że Andrzej Młynarczyk (34 l.) od jakiegoś czasu jest w poważnej relacji. Szykuje się kolejny ślub w show-biznesie?

Aktor, choć nie jest częstym bywalcem salonów, dzięki serialowi “M jak miłość” zyskał sobie spore grono fanek.

Wielbicielki ponoć zaczepiają go na ulicy, dając mu jasno do zrozumienia, że bardzo im się podoba.

On sam cały czas szukał swojego ideału. “Musi być zawsze uśmiechnięta, trochę zwariowana, jak ja, dobra i tolerancyjna. I powinna wiedzieć, że ja bardzo lubię jeść, więc gdyby umiała gotować, byłoby cudownie” – przypomina jego słowa tygodnik “Na żywo”.

Do niedawna któraś z fanek aktora miała jeszcze szansę spełnić te wymagania.

Jak donosi “Na żywo”, od jakiegoś czasu Andrzej Młynarczyk jednak nie jest już singlem!

Zakochał się w niejakiej Elizie, projektantce pracującej w luksusowym magazynie wnętrzarskim.

Tygodnik informuje, że ich relacja staje się coraz poważniejsza.

“Andrzej zabrał Elizę do rodzinnego domu do Krakowa i przedstawił swoim rodzicom” – mówi “Na żywo” osoba z otoczenia aktora.

Gazeta spekuluje, że być może to jej właśnie za jakiś czas aktor się oświadczy…
źródło: pomponik.pl
Tagi: Eliza

Biografia Andrzeja

Andrzej Młynarczyk (ur. 8 marca 1980 w Krakowie) − polski aktor telewizyjny, filmowy i teatralny.
Jeszcze podczas studiów aktorskich zadebiutował niewielką rolą mordercy w spektaklu szekspirowskim Makbet (2000) na scenie krakowskiego Teatru Bagatela. Dwa lata później zagrał w serialu Plebania (2002) jako Jacek Lenarczyk, syn Michała (January Brunov) oraz pojawił się w roli Eryka w serialu Na dobre i na złe (2002 i 2003).

W 2004 roku ukończył Akademię Teatralną w Warszawie i związał się z teatrami krakowskimi: STU (2004-2005), gdzie zagrał Wacława w komedii Aleksandra Fredry Zemsta w reżyserii Krzysztofa Jasińskiego, i im. Juliusza Słowackiego (od 2004).

Telewidzowie mogli go oglądać w serialach: Oficer (2004), Rodzina zastępcza (2004) w roli szefa Majki, Kryminalni (2005), Pierwsza miłość (2007) jako niewidomy DJ Radia “Hexen” − Przemysław “Emas” z Sapiechów Wiśniowiecki, w którym zakochała się Kinga Żukowska (Aleksandra Zienkiewicz) i M jak miłość (2007) w roli Tomka Chodakowskiego, męża Małgosi Mostowiak (Joanna Koroniewska).

Brał udział w dwunastej edycji Tańca z gwiazdami. Jego partnerką była Blanka Winiarska, z którą zajął 8. miejsce (para odpadła w 7. odcinku).

Został nominowany w plebiscycie Telekamery 2011 w kategorii aktor, w którym zajął 2 miejsce.

Filmografia
1999: Świat według Kiepskich jako urzędnik (gościnnie)
2000: Plebania jako Jacek Lenarczyk
2002-2003: Na dobre i na złe jako Eryk (gościnnie)
2003-2007: Fala zbrodni jako Pracownik Banku (gościnnie)
2004-2007: Kryminalni jako Daniel, chłopak Ani (gościnnie)
2004-2005: Oficer jako Aktor recytujący w Łazienkach w odcinku 10 Zdrada (gościnnie)
2004: Rodzina Zastępcza jako Stefan − szef Majki (gościnnie)
2005-2006: Wielkie ucieczki jako Ludwik Niemczyk
2005: Niania jako Ochroniarz Szwai (gościnnie)
2005: Tak miało być jako Marek (gościnnie)
2006-2007: Hela w opałach jako inkasent (gościnnie)
2006: Kochaj mnie, kochaj! jako Zbyszek, dziennikarz
2007-2008: Pierwsza miłość jako Przemek Wiśniowiecki
2007: Katyń
2007: Determinator jako Andrzej Brzostek
2007: Tylko miłość jako Jaro, barman w night clubie
od 2007: M jak miłość jako policjant Tomek Chodakowski, mąż Małgosi
2008: Lejdis jako ślusarz
2008: Ile waży koń trojański jako Zdzisław, mąż Teresy
2009: Ostatnia akcja jako gangster Damian
2011: Och, Karol 2 jako współpracownik Karola
2012: Hotel 52 jako Rafał Mazurek (odc. 53)

Dubbing
2011: Generator Rex jako Agent 6
2011: Batman: Odważni i bezwzględni
źródło: Wikipedia (autorzy, na licencji CC-BY-SA 3.0)

(Odwiedzono 353 razy, 1 wizyt dzisiaj)

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *