Agnieszka Włodarczyk i Mikołaj Krawczyk są po ślubie?

wlodarczyk-krawczykPodczas prezentacji wiosennej ramówki Polsatu na serdecznym palcu Agnieszki Włodarczyk można było zauważyć obrączkę. Podobną ozdobę nosi jej chłopak, odbity Anecie Zając Mikołaj Krawczyk.
Natychmiast pojawiły się plotki, że “ciało astralne” jest już po cichym ślubie. Para odmawia komentarza w tej sprawie. Ekipa serialu Pierwsza miłość twierdzi, że nic o tym nie wie.
W tej sytuacji tygodnik Twoje Imperium postanowił taktownie przepytać porzuconą z dwójką dzieci Anetę Zając.

– Nawet gdyby się pobrali, to i tak bym tego nie skomentowała – odpowiedziała aktorka.

Swoją drogą ciekawe, czy poinformowaliby ją jako pierwszą…
źródło: pudelek.pl

Wideo – Agnieszka Włodarczyk i Mikołaj Krawczyk

Biografia Agnieszki

Agnieszka Włodarczyk (ur. 13 grudnia 1980 w Sławnie) – polska aktorka i piosenkarka.
W 1995 wzięła udział w konkursie Miss Polski Nastolatek[1]. W 1996 zadebiutowała w Teatrze Studio Buffo w spektaklu Janusza Józefowicza, Tyle miłości. Zagrała tam również w musicalu Metro[2]. W 1996 pojawiła się także w teledysku K.A.S.Y. do piosenki “Reklama”[2].
W 1997 zagrała tytułową rolę w filmie Macieja Ślesickiego pt. Sara. W latach 1997–1998 grała w serialu 13 posterunek, a w 2000 w jego kontynuacji − 13 posterunek 2. Zagrała również w takich serialach jak: Plebania, Zostać miss i Zostać miss 2, Dziki i Dziki 2: Pojedynek oraz Pierwsza miłość.
W 2005 wzięła udział w I edycji programu Taniec z gwiazdami, gdzie w parze z Michałem Skawińskim zajęła 7. miejsce[2].
W 2006 nagrała piosenkę “Słońce rośnie w nas” do filmu Job, czyli ostatnia szara komórka, w którym również zagrała[2].
W 2007 zwyciężyła I edycję programu Jak oni śpiewają, pokonując w finale Nataszę Urbańską z 65 procentową przewagą głosów[3]. Dzięki temu otrzymała Brylantowy Mikrofon oraz kontrakt na nagranie własnej płyty. Wydała również maxi-singel, który sprzedał się w nakładzie ok. 20 tys. egzemplarzy[4] i uzyskał status platynowej płyty[5]. 30 listopada 2007 ukazał się jej pierwszy album studyjny zatytułowany Nie dla oka…. Przy tworzeniu płyty Włodarczyk współpracowała m.in. z Liberem, Robertem Jansonem, Sylwią Grzeszczak, Tabbem, Doniem, Piotrem Bukartykiem, Krzysztofem Antkowiakiem, Dużym Pe oraz Leszkiem Kamińskim[6]. Album promowany był singlem “Zawsze byłam”. Uzyskał status złotej płyty[7], sprzedawszy się w nakładzie ok. 15 tys. egzemplarzy[4].
W 2008 Włodarczyk wydała kolejne single: “Bez makijażu”[8], “Pokochać ciszę”[9] i “To on”[2]. W tym samym roku wzięła udział w III edycji programu Gwiazdy tańczą na lodzie, zajmując w parze z Łukaszem Jóźwiakiem 2. miejsce[2].
W 2009 wydała singel “Czas pokaże”[10], który znalazł się na wakacyjnej składance radia RMF FM, RMF FM – muzyka najlepsza pod słońcem 2009[11]. W tym samym roku wzięła udział w VI, mistrzowskiej edycji programu Jak oni śpiewają, w której zajęła 2. miejsce[12].
25 lipca 2010 wystąpiła na Festiwalu Piosenki Rosyjskiej w Zielonej Górze. Za wykonanie piosenki “Opiat’ mietiel'” zajęła 2. miejsce i zdobyła Srebrny Samowar[13].
W kwietniu 2011 ukazał się teledysk do piosenki “Pomaganie jest trendy”, którą Włodarczyk charytatywnie nagrała wraz z innymi wykonawcami[14]. 22 listopada tego samego roku ukazała się jej płyta z kolędami zatytułowana Najpiękniejsze polskie kolędy[15].
29 lipca 2013 w serwisie YouTube Włodarczyk opublikowała singel zatytułowany “Twoja mała Aga”, który skomponował Marek Kościkiewicz, a napisał Konrad Biliński[16]. Radiowa premiera utworu odbyła się w Pierwszym Programie Polskiego Radia[17].
8 marca 2014 telewizja Polsat rozpocznie emisję pierwszej edycji programu Twoja twarz brzmi znajomo z udziałem Włodarczyk[18].
Aktorka wielokrotnie brała udział w erotycznych sesjach zdjęciowych dla magazynów „Playboy”[19][20], „CKM”[21][22] i „Maxim”[23].
Na scenie występowała m.in. u boku Maryli Rodowicz[24], Alicji Majewskiej[25], Krzysztofa Antkowiaka[26] oraz solistki operowej Justyny Reczeniedi[27].

Życie prywatne
Jej rodzice rozwiedli się, gdy miała dwa lata[9]. Ma młodszego brata, Roberta, który jest synem jej matki Anny Stasiukiewicz z drugiego małżeństwa[28]. W dzieciństwie mieszkała m.in. w Ciechanowie, Poznaniu i Darłowie. Następnie zamieszkała w Warszawie[9].
Na początku swojej kariery związana była z prezenterem telewizyjnym Rafałem Kosińskim[9]. W 2011, po dziewięciu latach związku rozstała się z Jakubem Sićko[29]. W 2012 związała się z aktorem Mikołajem Krawczykiem[30]. W kwietniu 2013 para zaręczyła się[31].

Filmografia
Filmy fabularne
1997: Sara – jako Sara
2000: Pierwszy milion – jako blond piękność
2001: Poranek kojota – jako pielęgniarka
2002: E=mc² – jako Stella, dziewczyna “Ramzesa”
2002: Rób swoje, ryzyko jest twoje – jako Telimena Hofman, bohaterka serialu
2004: Nigdy w życiu! – jako Jola Zabłocka, druga żona Tomasza Kozłowskiego
2006: Job, czyli ostatnia szara komórka – jako Karolina, dziewczyna “Adiego”
2012: Kac Wawa − jako Beata

Seriale telewizyjne
1997–1998: 13 posterunek – jako Agnieszka
1999: Pierwszy milion – jako prostytutka
2000: 13 posterunek 2 – jako Agnieszka
2000: Na dobre i na złe odc. 46 Niefortunny skok – jako Basia, dziewczyna Mirka
2000: Świat według Kiepskich odc. 53 Pała czyli dwója – jako kuzynka
2001: Zostać miss – jako Tekla Kaczmarek, uczestniczka konkursu
2001–2003, 2005–2008, 2010–2012: Plebania – jako Wiktoria “Wiki” Potoczny, siostra księdza Adama
2003: Zostać miss 2 – jako Tekla Kaczmarek, uczestniczka konkursu “Miss Venus”
2004: Dziki – jako Magda Lipska, właścicielka baru
2004: Kryminalni odc. 3 Klub – jako Katarzyna Litycka
2004: Rodzinka odc. 15 Rekiny finansjery – jako Agata Krupa, żona Wieśka
2004: Talki z resztą – jako Zuzka, narzeczona Kazika
2005: Czego się boją faceci, czyli seks w mniejszym mieście – jako Olga Wojnowska “Wenus”
2005: Dziki 2: Pojedynek – jako Magda Lipska, właścicielka baru
2006–2010: My Baby – jako Zosia, córka Urszuli
2007: Ja wam pokażę! – jako Irenka, sekretarka redaktora naczelnego
2008: Daleko od noszy odc. 162 Hotel pod kroplówką – jako pani Przypióra, inspektor Krajowego Zrzeszenia Hotelarskiego
2009–2012: Pierwsza miłość – jako Anna Bilewska

Teatr Telewizji
1998: Cesarska miłość (reż. Leszek Wosiewicz) – jako Szwagierka Naryszkina
2000: Nas troje (reż. Marek Koterski) – jako Mariola
2007: Czerwone komety (reż. Andrzej Strzelecki) – jako Bibi Kroll, siostra Lili

Dyskografia
Albumy

Rok Dane dot. albumu Pozycja na liście Certyfikat
POL
[32]
2007 Nie dla oka…[33]

  • Wydany: 30 listopada 2007
  • Wytwórnia: My Music
  • Formaty: CD, digital download[34]
21 ZPAV: złota płyta[7]
2011 Najpiękniejsze polskie kolędy[15]

  • Wydany: 22 listopada 2011
  • Wytwórnia: EMI Music Poland
  • Formaty: CD, digital download[35]
“—” oznacza, że album nie był notowany na danej liście.

Single

Rok Tytuł Pozycje na listach Album
RMF
[36][37]
SLiP
[38]
WiR
[39]
RDN
[40]
2007 “Zawsze byłam” 1 15 3 5 Nie dla oka…
2008 “Bez makijażu” 22
“Pokochać ciszę”
“To on”[41]
2009 “Czas pokaże”[42] RMF FM – muzyka najlepsza pod słońcem 2009
2013 “Twoja mała Aga”
“—” oznacza, że singel nie był notowany na danej liście.

Z udziałem gościnnym

Rok Dane dot. albumu Utwór Źródło
2008 Jak oni śpiewają – Jak oni śpiewają (The Best Of)
  • “Brzydcy”
  • “Małe tęsknoty”
  • “Co mi Panie dasz”
  • “Tyle słońca w całym mieście”
[43]
2009 RMF FM – RMF FM – muzyka najlepsza pod słońcem 2009
  • “Czas pokaże”
[11]
2011 tytuł nieznany
  • “Pomaganie jest trendy” & DKMS Team
[14]

Nagrody i nominacje

Rok Nagroda Kategoria Uwagi
2007 Viva! Najpiękniejsi Najpiękniejsza Polka Nominacja[44]
2008 Świry 2008 Wydarzenie (Nie dla oka…) Nominacja[45][46]
Wiktory 2007 Największe odkrycie telewizyjne Nominacja[47]
Monidło 2008 Najlepszy niezawodowy aktor Nominacja[48]
2010 Festiwal Piosenki Rosyjskiej Rywalizacja o Złoty Samowar (“Opiat’ mietiel”) 2. miejsce[13]

źródło: Wikipedia (autorzy, na licencji CC-BY-SA 3.0)

Biografia Mikołaja

Mikołaj Krawczyk (ur. 27 stycznia 1981 w Katowicach) – polski aktor telewizyjny, filmowy i teatralny.
Jedyny syn (ma siostrę) pary aktorskiej – Marii Krawczyk i Mirosława Krawczyka. Po raz pierwszy wszedł na scenę w wieku czterech lat. Przez dziewięć lat uczęszczał do szkoły baletowej, jednak nigdy nie marzył, by zostać tancerzem. Myślał raczej o aktorstwie, muzykowaniu lub dziennikarstwie[potrzebne źródło]. Mając trzynaście lat pojawił się jako John w przedstawieniu Jamesa Matthew Barrie Piotruś Pan (1994) na scenie Teatru Wybrzeże w Gdańsku.

Już jako dorosły debiutował rolą pazia w sztuce Romeo i Julii Williama Szekspira na scenie Teatru im. Stefana Jaracza w Łodzi (premiera: 6 października 2001). W 2004 roku ukończył, z tytułem magistra sztuki, studia na Wydziale Aktorskim PWSFTviT w Łodzi. W czerwcu 2013 r. powrócił na deski teatru i wystąpił w „Porwaniu Sabinek” w reż. Emiliana Kamińskiego w warszawskim Teatrze Kamienica (premiera 8 czerwca 2013 r.)

W latach 2001-2004 występował w roli Tomka, przyjaciela Agnieszki Lubicz w serialu TVP1 Klan. Pojawił się także gościnnie w sitcomie Lokatorzy (2003). Sławę zdobył rolą Pawła Krzyżanowskiego, byłego wychowanka Domu Dziecka w serialu TV-Polsat Pierwsza miłość, którą przyjął w 2004 roku. W 2007 roku zagrał na scenie Wrocławskiego Teatru Komedia w spektaklu Przyjazne dusze. W 2012 roku zagrał w serialu Misja Afganistan, emitowanym przez telewizję Canal+, rolę żołnierza walczącego na misji w Afganistanie. Współpracuje z zespołem rockowym, Vintage. Jeden z utworów tego zespołu Mikołaj Krawczyk śpiewał w serialu Pierwsza miłość w 1168 odcinku (emitowanym 21 października w telewizji Polsat).

Wystąpił w II edycji programu Jak oni śpiewają. Zajął 4. miejsce.

Życie prywatne
Na początku 2012, po siedmiu latach związku rozstał się z Anetą Zając[1], z którą ma dwóch synów – bliźniaków[2], którzy noszą imiona Robert i Michał[3][4][5][6]. Od 2012 związany jest z aktorką Agnieszką Włodarczyk[7], a w kwietniu 2013 para zaręczyła się[8].

Filmografia
2001–2004: Klan – jako Tomasz Góra, kolega Agnieszki ze studiów na Wydziale Dziennikarstwa Uniwersytetu Warszawskiego
2003–2005: Sprawa na dziś – jako Andrzej Stasiak
2003: Nienasycenie – jako Scampi
2003−2004: Lokatorzy – jako pan młody, klient restauracji Jacka (odc. 169); Rafał Mularczyk (odc. 202)
2004: Sąsiedzi – jako Szymon, asystent Woźniaka (odc. 32)
od 2005: Pierwsza miłość – jako Paweł Krzyżanowski
2005−2007: Świat według Kiepskich – jako amant (odc. 224); uczestnik (odc. 279)
2005: Klinika samotnych serc – jako gitarzysta z zespołu Witolda Paszta występujący na imprezie promującej proszek do prania „Bielik” (odc. 5)
2007: Kryminalni – jako Krzysiek (odc. 84)
2008: Jeszcze raz – jako Tomek
2011: Na dobre i na złe – jako Dominik (odc. 443)
2012: Misja Afganistan – jako St. Szer. Michał Iwańczyk „Iwan”
od 2013: Przyjaciółki – jako Łukasz Grabowski

Dubbing
2009: 1000 złych uczynków – jako Albert

Wykonanie piosenek
2009: Pierwsza miłość – „Pierwsza miłość jest najważniejsza”
2009: Pierwsza miłość – „Zawsze będę z tobą”
2010: Pierwsza miłość – „Trzy słowa za daleko”
2010: Pierwsza miłość – „Smutny”

Programy rozrywkowe
2007: Jak oni śpiewają (II edycja) – uczestnik programu
źródło: Wikipedia (autorzy, na licencji CC-BY-SA 3.0)

(Odwiedzono 202 razy, 1 wizyt dzisiaj)

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *