Agnieszka Więdłocha i Maciej Musiał są razem


wiedlocha-musialJeden z tabloidów przyłapał Macieja Musiała (20 l.) i Agnieszkę Więdłochę (29 l.) na spacerze. Para nie kryła się już ze swoim uczuciem!

O domniemanym romansie aktorów media huczały wprawdzie od miesięcy, jednak oboje konsekwentnie zaprzeczali tym doniesieniom.

Niedawno jeden z tygodników opublikował zdjęcia, które miały dowodzić, że jednak są razem.

Teraz również “Fakt” przekonuje, że Musiał i Więdłocha są sobie w sobie zakochani.

Para spędziła razem sylwestra we Wrocławiu, gdzie młody aktor współprowadził koncert Dwójki.

Aktorzy w wolnej chwili postanowili wybrać się na spacer, podczas którego zostali przyłapani przez paparazzich.

Najwidoczniej znudziło im się już ukrywanie swojego uczucia.

“Maciek nie tylko obejmował piękną Agnieszkę, lecz także z dumą spacerował z nią po wrocławskim rynku, trzymając za rękę.

Nikt nie ma już chyba wątpliwości, że ci dwoje są w sobie szaleńczo zakochani” – czytamy w “Fakcie”.
źródło: pomponik.pl

Biografia Agnieszki

Agnieszka Więdłocha (ur. 12 stycznia 1986 w Łodzi) – polska aktorka.
Absolwentka łódzkiej filmówki (2009). Aktorka Teatru im. S. Jaracza w Łodzi. Jest laureatką Złotej Maski – łódzkiej nagrody teatralnej – za najlepszy debiut sezonu 2009/2010. Rozpoznawalność przyniosła jej rola Leny Sajkowskiej w serialu wojennym Czas honoru emitowanym na antenie stacji telewizyjnej TVP2 oraz role w M jak miłość i Lekarzach.

Filmografia
od 2008: Czas honoru – Lena Sajkowska–Markiewicz, żona Janka, mama Jasia
2008: Teraz albo nigdy! – Rita (odc. 5, 10–11, 13)
2008: Trening; etiuda szkolna
2008: Kanalie; etiuda szkolna
2008: Historia samotności; etiuda szkolna
2009: Incydent; film krótkometrażowy – Marta
2010: W pętach gorsetów; film animowany (głos)
2010: Klub szalonych dziewic – Anka, siostra Magdy
2010: Nie ten człowiek – dziewczyna przed ekranami
2011–2012: M jak miłość – Joanna Liberadzka-Zduńska, była żona Pawła Zduńskiego (odc. 834, 837, 841–842, 846, 849–851, 853, 855, 857, 861, 863, 865, 868, 870–873, 875–877, 881–882, 884, 886, 888, 892–893, 895, 897, 899, 901, 903–904, 909, 911, 914, 917–919, 921–926, 928–929, 931–932, 937, 952)
2011: Na dobre i na złe – Sonia (odc. 454)
2012: Komisarz Blond i Oko Sprawiedliwości – Julia
od 2012: Lekarze – dr Beata Jasińska, córka Leona, anestezjolog (od odcinka 5)
wystąpiła również w Lekarzach po godzinach (2013, odc. 5, 9-11) i Lekarzach nocą (2014, odc. 7)
2013: Syberiada polska – Cynia
2013: Komisarz Alex – Aneta Niziołek (odc. 36)
2014: Mój alkoholiku; etiuda szkolna

Role teatralne
Pod mlecznym lasem (reż. Michał Staszczak); przedstawienie w wykonaniu studentów PWSFTviT w Łodzi[1]
Rowerzyści V. Schmidta, reż. A. Augustynowicz – Lina (Teatr im. S. Jaracza w Łodzi, Teatr Współczesny w Szczecinie)
Nad M. Bielińskiego, reż. W. Zawodziński – Olga (Teatr im. S. Jaracza w Łodzi)
Survival S. Blocka, reż. B. Sass – Rachel (Teatr im. S. Jaracza w Łodzi)
Dybuk Sz. An-skiego, reż. M. Grzegorzek – Lea (Teatr im. S. Jaracza w Łodzi)
Barbelo, o psach i dzieciach B. Srbljanović, reż. A. Augustynowicz – Milica (Teatr im. S. Jaracza w Łodzi)

Nagrody i wyróżnienia
2009: Kalisz. Nagroda 49. Kaliskich Spotkań Teatralnych za rolę Liny w spektaklu Rowerzyści w reż. A. Augustynowicz.
2009: Zabrze. Wyróżnienie na IX Ogólnopolski Festiwalu Dramaturgii Współczesnej „Rzeczywistość przedstawiona” za rolę Liny w spektaklu Rowerzyści w reż. A. Augustynowicz.
2010: Łódź. Złota Maska za najlepszy debiut sezonu 2009/2010 za role w spektaklach Dybuk, Nad i Survival w Teatrze Jaracza w Łodzi.
2010: Łódź. Srebrny Pierścień za najlepszą kreację aktorską sezonu 2009/2010 za rolę Lei w spektaklu Dybuk na deskach Teatru im. Stefana Jaracza w Łodzi.
źródło: Wikipedia (autorzy, na licencji CC-BY-SA 3.0)

Biografia Macieja

Maciej Musiał (ur. 11 lutego 1995 w Warszawie) – polski aktor filmowy, dubbingowy i teatralny[1][2], a także prezenter telewizyjny. Znany z roli Tomka Boskiego w serialu Rodzinka.pl. Jego rodzice Anna Markiewicz-Musiał i Andrzej Musiał są także aktorami[3][4][5].

Filmografia
Filmy
2007: Futro jako Konrad Makowiecki, brat Kubusia
2011: Baby są jakieś inne jako chłopak z autokaru
2011: Offline jako Kacper Tarski
2013: Dom na końcu drogi
2013: Mój biegun z cyklu Prawdziwe historie jako kilkunastoletni Janek Mela
2014: Dzień dobry, kocham Cię! jako Iwo

Seriale TV
2004: Plebania (odc. 436)
2007: Prawo miasta jako Maciek Gralczyk (odc. 2–3)
2008: Hotel pod żyrafą i nosorożcem jako Janek Miłobędzki
2008–2012: Ojciec Mateusz jako Michał Wielicki (odc. 2–27, 29–37, 39, 41–42, 49, 82–83)
2010: Ludzie Chudego (odc. 4)
2010: Nowa jako Adam Szyma (odc. 2)
2011: Ranczo jako chłopak (odc. 64)
od 2011: Rodzinka.pl jako Tomek Boski
2012–2013: Hotel 52 jako Łukasz Danisz
2012: Ja to mam szczęście jako Igor (odc. 18)
2012: Krew z krwi jako Franek Majewski, syn Carmen i Marka (odc. 1–8)
2012: Prawo Agaty jako Sebastian Wróblewski (odc. 1 sezon 2)
2013: Boscy w sieci
2014: Czas honoru (Powstanie) jako Adam „Apacz”

Teatr Telewizji
2005: Oskar jako Stefan “Szaszłyk”[1]
2013: Matka brata mojego syna jako Xawery Laskus

Teatr
2008: Otello Giuseppe Verdi (reż. Michał Znaniecki) jako Roderigo (Opera Wrocławska)[2]
2008: Alicja w Krainie Czarów Robert Chauls (reż. Adam Frontczak) jako Szyderczy Kot/Fałszywy Żółw (Opera Wrocławska)[2]
2012: La Vida Breve Manuel de Falla (reż. Robert Drobniuch) jako Paco (Akademia Muzyczna im. Feliksa Nowowiejskiego w Bydgoszczy)[2]

Programy TV
2011–2012: Poziom 2.0 – jeden z prowadzących[3]
od 2012: Cheeese – prowadzący[4]
2013: The Voice of Poland – reporter zza kulis programu[5]

Polski dubbing
1998: Miasteczko Halloween jako Luke
2001: Miasteczko Halloween II: Zemsta Kalabara jako Luke
2008: Nie ma to jak statek jako Yohan Yo
2009: Gra o Tron (audiobook) jako Joffrey Baratheon[6]
od 2012: Szczury laboratoryjne jako Chase
2013: Samoloty jako Dusty Popylacz
2013: Kumba jako Kumba
2014: Samoloty 2 jako Dusty Popylacz
od 2014: Star Wars: Rebelianci jako Ezra Bridger
2014: Wakacje z trupami jako Dylan

Nagrody i nominacje
2013: wygrana – Róże Gali 2013 w kategorii „Debiut” za debiut w nowej roli prowadzącego The Voice of Poland w TVP2 oraz w głównej roli w filmie fabularnym Mój biegun[7]
2013: nominacja – Viva! Najpiękniejsi w kategorii Najpiękniejszy Polak
źródło: Wikipedia (autorzy, na licencji CC-BY-SA 3.0)

(Odwiedzono 612 razy, 1 wizyt dzisiaj)

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *