Agnieszka Sienkiewicz o związku z Maciejem Marczewskim

sienkiewicz-marczewskiAgnieszka Sienkiewicz (30 l.) ma dość oskarżeń, że rozbiła rodzinę swojego ukochanego, Macieja Marczewskiego.

Aktorka znana głównie z “M jak miłość” od kilku lat spotyka się z niejakim Marczewskim, którego z kolei możemy kojarzyć z serialu “Na dobre i na złe”.
Ich romans nie spotkał się jednak ze zbyt wielkim zrozumieniem, a to dlatego, że aktor jest żonaty i do tego ma trójkę dzieci.
Para nic sobie jednak z tego nie robi, a ich miłość kwitnie w najlepsze, choć mężczyzna wciąż formalnie jest mężem Aleksandry Marczewskiej.
Agnieszka i Maciej postanowili nie komentować całej sytuacji licząc zapewne, że sprawa ucichnie.
Ostatnio jednak aktorka udzieliła wywiadu magazynowi “Cosmpolitan”, w którym odniosła się do jej romansu z żonatym!
Dziewczyna absolutnie nie czuje się niczemu winna!
“Ni­ko­mu ni­ko­go nie od­bi­łam, ale nie za­mie­rzam na ła­mach ga­ze­ty tego ko­men­to­wać. (…) Od kilku lat je­stem w związ­ku z męż­czy­zną, który ma trój­kę dzie­ci i jest dla nich wspa­nia­łym ojcem. Tyle w tym te­ma­cie” – zżyma się Sienkiewicz.
źródło: pomponik.pl

Biografia Agnieszki

Agnieszka Sienkiewicz (ur. 26 lipca 1984 w Mrągowie) – polska aktorka. Absolwentka Policealnego Studium Teatralnego przy Teatrze im. St. Jaracza w Olsztynie. Od roku 2007 związana z Teatrem Współczesnym w Warszawie, współpracuje również z teatrem im. Bogusławskiego w Kaliszu. Występowała m.in. w serialach: Faceci do wzięcia, Na dobre i na złe, Twarzą w twarz, Plebania i Samo życie. W serialu Agentki grała pierwszoplanową rolę Magdy Jaroszek. W latach 2010-2011 grała Wiki w serialu Prosto w serce emitowanym przez telewizję TVN. Od 2011 gra Kasię w serialu M jak miłość emitowanym przez telewizję TVP2.

Filmografia
Filmy kinowe i telewizyjne
2012: Yuma jako Mariola
2010: Milion dolarów jako Julia, pracownica banku
2009: At oglog jako dziennikarka
2008
Ego jako Monika
Ile waży koń trojański? jako recepcjonistka na Okęciu w roku 1999
Wichry Kołymy jako Wiera, studentka Eugenii

Seriale
2012: Hotel 52 jako Sylwia, siostra Anny (odc. 68)
2012: Anna German. Tajemnica Białego Anioła jako Magda
od 2012: Przyjaciółki jako Dorota, kochanka Andrzeja
od 2011: M jak miłość jako Katarzyna Mularczyk
2010: Apetyt na życie jako Małgosia
2010: Ojciec Mateusz jako Kasia (odc.49)
2010-2011: Prosto w serce jako Wiktoria Sagowska, siostra Artura i Rafała
2009-2011: Na Wspólnej jako Ania, opiekunka Ignasia
2009: BrzydUla jako recepcjonistka
2008: Agentki jako Magda Jaroszek
2007: Klan jako Iwona
2009: Rodzina zastępcza gościnnie jako Kasia

Polski dubbing
2009: Ben 10: Alien Swarm – Gwen Tennyson
źródło: Wikipedia (autorzy, na licencji CC-BY-SA 3.0)

Biografia Macieja

Maciej Marczewski (ur. 1979) – polski aktor.
W 2002 roku ukończył Wydział Aktorski Akademii Teatralnej w Warszawie. Od 2003 roku jest aktorem Teatru Współczesnego. Syn aktorki Teresy Marczewskiej oraz reżysera Wojciecha Marczewskiego. Ma też parę ról w serialach. W serialu Pierwsza Miłość (2009) wcielił się w rolę doktora Dariusza Walczaka, przyjaciela Michała Stasiaka, oboje podjęli pracę w Szpitalu św. Salomei, gdzie praktyki odbywała Marysia Krzyżanowska. Natomiast od (2010) możemy go oglądać w serialu Na Wspólnej gdzie wciela się w rolę Darka, mężczyzny, który rozpoczyna pracę w agencji reklamowej i nowego znajomego Kingi Brzozowskiej, w której się zakochuje.

Filmografia
Ranczo (serial telewizyjny) (2013) jako prokurator
Na dobre i na złe (2010-2013) jako Paweł Lewicki
Ludzie Chudego (2010-2011) jako komisarz Dariusz Rataj
Na Wspólnej (2010) jako Darek Kosiński, nowy adorator Kingi Brzozowskiej
Kołysanka (2010)
Londyńczycy (2009) jako Jasiek, kolega Rafała
Generał (2009) jako major Steven King (odc. 2-4)
Pierwsza Miłość (2009-2010) jako doktor Dariusz Walczak, lekarz na oddziale chirurgii urazowo-ortopedycznej Szpitala im. Świętej Salomei we Wrocławiu gdzie praktyki studenckie odbywała Marysia Krzyżanowska
Pitbull (2005) jako Adam Tylec (odc. 21)
Ile waży koń trojański? (2008)
Skazany na bluesa (2005)
Jan Paweł II (2005)
Egzamin z życia (2005)
Kryminalni (2004-2005) jako Rafał “Roki”, policjant wydziału ds. narkotyków
Teraz ja (2004)
Moje miejsce (2004)
Zaginiona (2003) jako Jacek Matuszewski, przyrodni brat Uli
Tak czy nie? (2003) jako Adam Melanowski, syn Sławomira
Weiser (2000) jako Marek, pracownik studia dźwiękowego
Miodowe lata (2003) odc.117 (Wspólny Wróg) jako Sławek Kalicki
źródło: Wikipedia (autorzy, na licencji CC-BY-SA 3.0)

(Odwiedzono 572 razy, 1 wizyt dzisiaj)

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *